Food blogger Bianca Food blogger Bianca search

Zaalverhuur: vergaderen aan het strand

Op zoek naar een unieke locatie om te vergaderen? Een plek waar je inspiratie op kunt doen en waar je los bent van een vertrouwde omgeving? Het is de beste manier om met nieuwe ideeën te komen wanneer je in een onbekende omgeving bent. Je gedachten kunnen hier frisse inzichten krijgen en het is een fijne manier van teambuilden op een andere locatie. Vergaderen op het strand is bijvoorbeeld een unieke ervaring. Geniet van een heerlijk dagje strand, lekker uitwaaien en vergaderen met een prachtig uitzicht. In deze blogpost vindt je alles wat je moet weten over vergaderen op het strand.


Op een kleedje

Ben je een jong en/of informeel bedrijf? Dan kun je als ludieke actie letterlijk op het strand vergaderen. Neem een kleedje mee en ga met jouw collega's aan het strand zitten. Zorg voor een duidelijke agenda en werk deze heerlijk in het zonnetje af. Na de vergadering is het strand de perfecte plek voor de vrijdagmiddagborrel. 


Huur een strandtent

De meeste bedrijven willen een iets formelere setting en de rust om te kunnen vergaderen. Het is mogelijk om een strandtent of een deel hiervan af te huren. Op deze manier kun je in alle rust en met een fantastisch uitzicht vergaderen. Je kunt de horeca erbij huren en met z'n allen genieten van een lekkere lunch na de vergadering. In de winter zijn er veel mogelijkheden om te huren, in de zomer moet je er op tijd bij zijn. Je kunt ook een een vast contract opstellen met een strandtent, waarbij je bijvoorbeeld eens per week de tent afhuurt. 


Internationale zaken

Komen zakenrelaties uit het buitenland op bezoek? Dan is het vergaderen strand een goede optie. Er zijn veel hotels aan het strand die naast toeristen, vooral zakenmensen ontvangt. Ook zijn hier vergaderzalen te huren waardoor je het jezelf nog makkelijker maakt. Een goede vergadering afsluiten met een wandeling over het strand is een perfecte manier om jouw zakenrelaties jou en jouw bedrijf beter te leren kennen. Er zijn genoeg manieren om op een unieke locatie te vergaderen. Vergaderen op het strand is misschien wel een van de beste. Zowel voor jouw personeel als voor zakenrelaties. Het zorgt voor een nieuwe, frisse blik op de zaken en op deze manier ben je er allemaal even uit. Sluit een vergadering aan het strand af met een borrel of lunch aan een strandtent. Bespreek de mogelijkheden voor verhuur met de de eigenaren van de strandtenten en zie wat de mogelijkheden zijn.

Vergaderen aan het strand? Dat kan bij Strandrestaurant our Seaside.

Over ons

Hallo, ik ben Bianca. Uit eten gaan is een hobby van mij en mijn vriend. Wij doen dit dan ook met grote regelmaat. Wij kunnen daar echt van genieten. Het is voor ons echt een relaxmoment. Dit hebben wij wel nodig met onze drukke banen. In het weekend hebben we dan niet altijd zin om te koken en dan laten we ons dus graag verwennen in een restaurant. In onze stad zijn veel soorten restaurants te vinden. Wij hebben uiteraard een restaurant waar wij heel graag komen, maar we proberen ook zeer regelmatig andere restaurants uit. In deze blog wil ik mijn ervaringen met jullie delen over verschillende restaurants en soorten eten! Veel plezier en eet smakelijk als jullie ook uit eten gaan!

Zoeken

Categorieën

blog restaurants

Recente artikelen

Eetcafé 29 mei 2018
  Een eetcafé is een informele en laagdrempelige eetgelegenheid waar je kunt lunchen, borrelen of eten. Een eetcafé ligt een beetje tussen een re

[QAD] Een trouwlocatie vinden 21 december 2017
Trouwen, waar op letten bij de juiste droomlocatie? De kogel is door de kerk! Jullie gaan trouwen. Het wordt een feest om nooit meer te vergeten, waar

Een monumentale boerderij als restaurant 21 december 2017
Uit eten in het restaurant van Emmen Bijzonder en exclusief dineren of lunchen ? Dan is Restaurant Galerie De Kamer in Emmen een hele goede optie. Op

2018